Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Box na hadici Gardena RollUp M

GDR1861020Kód:
4078500051972EAN:

Gardena

Výrobce:
24 měsícůZáruka:
Na dotazDostupnost:
3 930  / ksBěžně s DPH:
2 726  / ksCena bez DPH:
3 299  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 631  / ks (16,1%)
Množství:
ks Hlídat zboží na pokles ceny
Box na hadici Gardena RollUp M

Popis: Box na hadici Gardena RollUp M

Druh: box s navijákem; boxy s postřikovačem; naviják na hadice
Základní sada:
Počet akumulátorů:
Akumulátorový program:
Velikost pozemku:
Dosah zavlažovače (m): 20
Zavlažovací plocha (m2):
Maximální průtok:
Maximální tlak (bar):
Objem nádoby (l):
Regulace trysky postřikovače:
Zádové popruhy:
Možnost využití:
Nabíječka v balení:

Box na hadici Gardena RollUp M

• Zavlažování, které je vždy připraveno k akci - s GARDENA nástěnným boxem na hadici RollUp M. Při zavlažování vaší zahrady tímto boxem na hadici ušetříte jak námahu a čas, tak spoustu úložného prostoru. Tento kompaktní box se jednoduše připevní na zeď domu a kromě bezpečného uložení hadice vám usnadní navíjení hadice po zavlažování. Díky nástěnnému držáku, který lze otočit o více než 180°, máte při zavlažování velkou volnost pohybu a hadice se nezalomí. Jednoduše vytáhnete 20metrovou hadici na požadovanou délku a můžete okamžitě začít zavlažovat! Praktické uzamykací body automaticky fixují zahradní hadici v obzvláště krátkých intervalech, a to vám umožňuje velmi snadné zavlažování vašich rostlin.
• Lehkým zatažením za konec hadice uvolníte zajišťovací mechanismus a zabudovaná ocelová pružina spolehlivě a automaticky navine hadici za vás. Aby nedošlo k poškození okolí nebo pláště boxu, disponuje zatahovací mechanismus inovativní technologií RollControl, která zajišťuje bezpečné a kontrolované navíjení hadice. Integrovaná vodící cívka zase zabraňuje zamotání nebo zauzlení hadice během procesu navíjení. Pomocí šroubení na kohoutek a rychlospojky z řady Original GARDENA System můžete hadici podle potřeby prodloužit nebo k ní připojit další zavlažovací přístroje GARDENA.
• Vaše hadicové příslušenství GARDENA bude vždy po ruce, lze jej připevnit pod nástěnný držák a uskladnit jej tam z důvodu úspory místa. Nástěnný box na hadici je samozřejmě vyroben z velmi kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči UV-záření i mrazu, proto lze tento pevný box používat po celý rok. Díky pojistce proti krádeži navíc nelze box odcizit a ze zdi jej můžete odejmout pouze vy. Kromě nástěnného boxu na hadici je součástí balení nástěnný držák, flexibilní spojovací hadice, všechny potřebné díly Original GARDENA Systém, montážní díly GARDENA a také postřikovač se dvěma různými možnostmi postřiku. GARDENA poskytuje na tento kvalitní produkt záruku v trvání 5 let.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 8.300
Výška (cm): 46.50
Šířka (cm): 23.50
Hloubka (cm): 54.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 9.900
Výška (cm): 46.50
Šířka (cm): 23.50
Hloubka (cm): 54.00
EAN: 4078500051972

Záruční doba: 24 měsíců

KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik

e-shop, internetový obchod,tvorba e-shopu
Provozovatel: Prodejny OK1, Ing.Ctirad Štaud, Náměstí Míru 79, 568 02 Svitavy

JavaScript musí být povolen