Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

CSC fotoaparát Sony Alpha A7 IV + FE 28-70 mm

SONILCE7M4KBCECKód:
4548736133785EAN:

Sony

Výrobce:
24 měsícůZáruka:
Na dotazDostupnost:
79 990  / ksBěžně s DPH:
53 280  / ksCena bez DPH:
64 469  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 15 521  / ks (19,4%)
10 Recyklační poplatek s DPH:
Množství:
ks Hlídat zboží na pokles ceny
CSC fotoaparát Sony Alpha A7 IV + FE 28-70 mm

Popis: CSC fotoaparát Sony Alpha A7 IV + FE 28-70 mm

Typ fotoaparátu : kompakt s výměnným objektivem
Retro design: NE
Doporučená kategorie: profesinál
Menu v CZ / SK jazyku: ANO
Materiál těla: kov
Rozlišení (foto) (Mpx): 33
Formát snímače: Full-Frame
Druh snímače: CMOS
Velikost snímače (CSC) (mm): 35,9 × 23,9
Formát záznamu foto: JPEG; RAW
Min. citlivost (ISO): 100
Max. citlivost (ISO): 51200
Bajonet: Sony E
Počet objektivů v setu: 1
Stabilizace objektivu: ANO
Stabilizace snímače: ANO
Elektronická stabilizace: NE
Min. ohnisková vzdálenost (mm): 28
Max. ohnisková vzdálenost (mm): 70
Světelnost objektivu (f/): 3.5 – 5.6
Průměr závitu objektivu: 55
Sluneční clona v balení: NE
Nejmenší vzdálenost ostření (cm): 35
Sekvenční snímání (sn./s): 10
Interní blesk: NE
Nastavení interního blesku v EV: NE
Externí blesk: ANO
Detekce obličeje: ANO
Kreativní režimy: ne
Systém ostření: AF Tracking; jednotlivý AF
Kompenzace expozice +/-EV délka kroku: –5 až +5 EV v krocích po 1/3, 1/2 nebo 1 EV
Nejdelší čas expozice (s): nad 8 sec.
Typ hledáčku: elektronický
Zorné pole hledáčku (%): 100
Rozlišení hledáčku (px): 3686400
Velikost LCD (cm): 7.5
Rozlišení LCD (px): 1036800
Polohovatelný displej: ANO
Dotykový displej: ANO
Konektory: mikrofon
Wi-Fi: ANO
Propojení Bluetooth: ANO
NFC: NE
Podpora přímého tisku: NE
GPS: NE
Max. rozlišení videa (px): 4K (3840 × 2160)
Hodnota fps: 60
Formát záznamu videa: MPEG
Vodotěsnost : NE
Typ baterií: Li-Ion akumulátor; Li-Pol akumulátor
Výrobek Hmotnost (kg) (kg): 0,953
Barva: černá
Podpora paměťových karet: ANO
Podporované paměťové karty / typ karty: SD Card; SDHC (SD High-Capacity); SDXC (SD Extended-capacity)

Provedení výrobku: černá barva

Nejnovější snímač, procesor a automatické ostření založené na umělé inteligenci spolupracují se špičkovou technologií pro fotografie a tvorbu videa a vytvářejí svěží a dynamický zážitek ze snímání. Fotoaparát ?7 IV je ideální hybridní model, který poskytuje dechberoucí snímání fotografií a videa společně s flexibilními možnostmi připojení pro přenos vašich snímků na místě.

? Nově vyvinutý 33,0MP plnoformátový obrazový snímač Exmor R CMOS se zpětným osvětlením
? Pokročilý obrazový procesor BIONZ XR až s 8násobným výkonem
? Spolehlivé funkce automatického ostření, včetně automatického zaostření na oči lidí, zvířat a ptáků v reálném čase
? Vytváření videí s možností záznamu ve formátu 4K 60p, 10 bitů 4:2:2
? Pokročilé funkce pro videa, včetně aktivního režimu, kompenzace dechu a asistenta automatického zaostřování

Za hranice základů.
Pro novou generaci tvůrců.

Díky přelomovému výkonu záznamu fotografií i videí je fotoaparát ?7 IV ideální hybridní model, který přináší dechberoucí obraz s možností okamžitého odeslání a distribuce obsahu. Fotoaparát ?7 IV je navržen tak, aby vdechl život do uměleckých vizí moderních tvůrců.

Základ ještě nikdy nebyl tak dobrý
Připravte se na inspiraci. Realistické rozlišení fotoaparátu ?7 IV a pozoruhodné automatické ostření založené na umělé inteligenci doplňují prvotřídní funkce špičkových obrazových technologií.

Nový 33MP plnoformátový obrazový snímač CMOS se zadním osvětlením
Nový, 33,0megapixelový obrazový snímač Exmor R™ CMOS fotoaparátu ?7 IV poskytuje výjimečný výkon a vynikající kvalitu obrazu a také vysokorychlostní čtení, vysokou citlivost, nízký šum a vysoce přesnou reprodukci barev.

Úroveň zpracování obrazu díky procesoru BIONZ XR™
Fotoaparát ?7 IV využívá nejnovější obrazový procesor, který nabízí značně vylepšený výkon a dokonalejší kvalitu obrazu a reprodukci barev. Vysoké rychlosti zpracování poskytují pohodlné souvislé fotografování a také citlivé ovládání při přenosu dat.

Vyšší rozlišení, lepší reprodukce barev
33MP obrazový snímač a obrazový procesor posouvají hranice kvalitního obrazu

Kromě toho, že se v porovnání s fotoaparátem ?7 III pyšní vyšším počtem pixelů a rozlišením, představuje fotoaparát ?7 IV, vybavený snímačem Exmor R, evoluci původní obrazové technologie společnosti Sony a nabízí vylepšení, která sahají za hranice pouhých čísel. Vychutnejte si novou gradaci barev a vykreslení detailů a přirozené struktury lidské pleti.

Nádherné snímky s méně šumu
Procesor BIONZ XR staví na schopnostech snímače se zadním osvětlením a v kombinaci s dokonalými detaily a strukturou odhaluje ještě vyšší subjektivní rozlišení, dokonce i v rozsahu střední a vysoké citlivosti. Dosahuje působivě nízkých úrovní šumu v rámci celého rozsahu citlivosti ISO 100–51200 (s možností rozšíření na ISO 50–204800 pro fotografie a ISO 100–102400 pro videa).

Široký dynamický rozsah 15 kroků
Fotoaparát ?7 IV těží z výhod plného dynamického rozsahu 15 kroků a využívá obrazových dat z 33,0 megapixelů snímače k vykreslení pozoruhodně jemných detailů v krajinách a scenériích. Tato úchvatná kvalita obrazu je založena na bezkonkurenčním zážitku pořizování fotografií nebo videí se společností Sony v čele.

Rychlé navození atmosféry pomoci deseti přednastavení
Výběrem z deseti přednastavení tvůrčího vzhledu a osmi parametrů dokáže rychle vytvoříte atmosféru pro své snímky, videa a streamy. A jelikož nejsou nutné žádné následné úpravy, svou vizi můžete sdílet ihned po pořízení.

10bitové snímky ve formátu HEIF4 pro plynulé gradace
Kromě tradičních formátů RAW a JPEG můžete snímat také ve formátu HEIF (High Efficiency Image File). Plynulá 10bitová barevná hloubka zajišťuje realistickou reprodukci oblohy a objektů na portrétech, kde je jemná a přirozená gradace naprosto zásadní.

Pětiosá optická stabilizace obrazu
Kompenzace rychlosti závěrky až 5,5 kroku díky jednotce stabilizace
Vysoce přesná jednotka stabilizace fotoaparátu ?7 IV a gyroskopické snímače spolupracují s algoritmy stabilizace obrazu a dosahují kompenzace rychlosti závěrky až 5,5 kroku pro maximalizaci výkonu obrazového snímače s rozlišením 33,0 MP.

Blesky Sony spolupracují se systémem rozpoznání obličeje
Nové blesky Sony plně komunikují s fotoaparátem ?7 IV, díky čemuž mohou využívat možností rozpoznání obličeje a přizpůsobit expozici pro přirozený vzhled tónů pokožky. Synchronizace vyvážení bílé barvy a měření blesku P-TTL až do vysoké rychlosti kontinuálního snímání spolehlivě exponují i rychle se pohybující objekty při rychlých změnách osvětlení, což nabízí kreativní možnosti za všech podmínek.

Externí ovládání blesků
Pro větší požitek z fotografování můžete nyní ovládat kompatibilní blesky a bezdrátové rádiové ovladače připojené k fotoaparátu ?7 IV přímo z uživatelského rozhraní fotoaparátu.

Chytré sledování založené na umělé inteligenci
Algoritmus pro rozpoznávání objektů využívá data o barvách, vzoru (jas), a vzdálenosti objektu (hloubka) k rychlému zpracování prostorových informací v reálném čase. K rozpoznání a sledování očí a tváří objektu (člověka, zvířete nebo ptáka) používá umělou inteligenci. Stačí si vybrat objekt na sledování a o vše ostatní se postará fotoaparát.

Vylepšené automatické ostření na oči v reálném čase
Udržuje zabírané oko ostré tak, abyste se mohli soustředit na kompozici

Vysoká rychlost obrazového procesoru poskytuje lepší výkon automatického ostření na oči v reálném čase, dokonce i když se objekt dívá jinam. Můžete také použít funkci Sledování dotykem, čímž zahájíte sledování jakéhokoli objektu v záběru v reálném čase, a pouhým dotykem obrazovky současně zahájíte automatické ostření na oči v reálném čase, pokud je rozpoznáno oko.

Snadné fotografování domácích mazlíčků
Rychlé a přesné ostření vhodné pro obtížné fotografování zvířat

Pokud před snímáním zvolíte nastavení rozpoznání objektu „Animal“ (Zvíře), fotoaparát automaticky rozpozná oči zvířete a bude je sledovat. Pořídíte tak fotografie a videa divoké zvěře i domácích mazlíčků. Díky spolehlivému sledování a přesnému ostření funguje rozpoznání pohybu očí zvířete ještě lépe – i když je jeho tvář vzhůru nohama.

Automatické ostření na oči ptáků v reálném čase
Podpora detekce očí ptáků u fotografií a videozáznamů

Poprvé v rámci řady ? je k dispozici detekce očí ptáků při pořizování fotografií a videí – jednoduše změňte nastavení objektu na „Bird“ (Pták). Fotoaparát je tak rychlý a přesný, že vám umožní automaticky sledovat jednotlivé ptáky, ať už sedí, nebo jsou v letu, to vše se skvělým zaostřením, které si poradí s rychlými či nepředvídatelnými pohyby.

Plynulá a přirozená videa v rozlišení 4K 60p*
Nyní můžete díky novému snímači obrazu a širokému dynamickému rozsahu fotoaparátu ?7 IV natáčet videa v rozlišení 4K 60p s plným čtením pixelů a bez technologie pixel binning a pořídit plynulé záznamy rychle se pohybujících objektů.
*QFHD (3 840 x 2 160). Záznam v rozlišení 4K 60p (50p) je k dispozici pouze v režimu Super 35mm.

Zvolte si svůj styl pro expresivnější filmové záznamy
Podpora režimů S-Cinetone™ a Tvůrčí vzhled a křivky S-Log3
Pomocí barevné matice S-Cinetone založené na technologiích vyvinutých při vývoji kamer CineAlta, jako je model VENICE, dosáhnou vaše snímky nádherných odstínů pokožky bez nutnosti následných úprav. S přednastavenými funkcemi tvůrčího vzhledu budete moci vytvářet zajímavou vizuální atmosféru nebo využít plného dynamického rozsahu křivky gamma S-Log3 (15 kroků) pro plynulejší pracovní postupy.

Nová dechberoucí kompenzace
Fotoaparát a7 IV využívá paralelního vývoje objektivů a fotoaparátů, takže poskytuje inovativní kompenzaci dechu dostupnou pouze u objektivů s bajonetem E od společností Sony. Působivých výsledků můžete docílit minimalizací posunu zorného pole, ke kterému může dojít, když při natáčení videí změníte zaostření – široká nabídka objektivů s bajonetem E vám otevře nové kreativní možnosti.

Funkce AF Assist s podporou hladkých přechodů
Tato funkce vám umožní plynule přepínat mezi automatickým a manuálním zaostřováním. Zaostření v průběhu snímání docílíte otočením ostřícího kroužku do režimu manuálního ostření a zaostřením na jiný objekt. Automatické ostření se zapne po zastavení kroužku.

Výkonná stabilizace obrazu v aktivním režimu
Spolehlivá podpora pro natáčení videa z ruky
Do vysoce přesné jednotky stabilizace fotoaparátu, gyroskopických snímačů a sofistikovaných algoritmů je zabudována stabilizace aktivního režimu pro natáčení videa. Přesně rozpozná požadované množství kompenzace a aplikuje stabilizaci, která poskytuje stabilní snímání videa s rozlišením 4K bez jakýchkoli kompromisů týkajících se kompaktní velikosti a mobility fotoaparátu ?7 IV.

Digitální zvukové rozhraní pro kvalitní zvuk
Univerzální patice (MI) umožňuje připojení bez kabelu a přímý přenos digitálního zvukového signálu pro vysoce kvalitní zvuk bez degradace a zároveň zajišťuje napájení a eliminuje starosti týkající se baterií do mikrofonu.

Během okamžiku proměňte svůj fotoaparát ?7 IV na webovou kameru
Chcete-li proměnit Full-Frame fotoaparát ?7 IV na vysoce výkonnou webovou kameru, stačí jej připojit přes rozhraní USB. Není třeba žádné komplikované pokročilé nastavení, fotoaparát stačí připojit k počítači nebo smartphonu přes USB, zvolit možnost „Live Stream (USB Streaming)“ (Živé streamování (Streamování přes USB)) a můžete začít.

4K / Full HD Live
Fotoaparát ?7 IV je kompatibilní se standardy UVC (třída USB Video) / UAC (Třída USB Audio), které bývají součástí fotoaparátů s USB, takže nemusíte instalovat žádný software. Připojte se pomocí USB a začněte ihned streamovat 4K*.
*QFHD (3 840 x 2 160). Dostupné formáty jsou 4K 15p (12,5p), Full HD 60p (50p), Full HD 30p (25p) a HD720 30p (25p).

Okamžitě sdílejte své fotografie a videa
Fotoaparát ?7 IV je navržen tak, abyste mohli se světem okamžitě a smadmp sdílet své nové snímky a svou vizi.

Další funkce naleznete v aplikaci Imaging Edge Mobile™
Sdílení a možnosti připojení pomocí aplikace Imaging Edge Mobile jsou nyní snazší a výkonnější. Rychlá konfigurace nastavení Wi-Fi fotoaparátu pomocí připojení Bluetooth® vám umožní mít více kontroly nad automatickými přenosy snímků.

Wi-Fi 5 GHz
K tradičnímu 2,4GHz pásmu je navíc k dispozici i funkce bezdrátové sítě LAN s 5Ghz pásmem pásmem (jsou podporovány standardy IEEE 802.11a/b/g/n/ac). Výhody 5GHz komunikace zahrnují rychlejší přenos dat.

Přenos souborů přes FTP na pozadí
Tato funkce vám umožňuje přenášet obsah na konkrétní server FTP prostřednictvím bezdrátové sítě LAN, kabelové sítě LAN (prostřednictvím kabelu adaptéru USB-Ethernet a portu USB Type C® fotoaparátu), nebo pomocí USB a smartphonu ve stejné síti.

Vylepšený výběr a pracovní postup úprav
Součástí fotoaparátu ?7 IV je řada jednotlivých vylepšení týkajících se výběru a úprav snímků, což přispívá k celkově plynulejšímu pracovnímu postupu, který umožňuje efektivní správu většího množství dat.

Hledáček Quad-VGA OLED s rozlišením 3,68 milionů bodů
Hledáček fotoaparátu Quad-VGA OLED s 37,3° zorným polem a vysokým očním bode 23 mm má přibližně 1,6× rozlišení hledáčku fotoaparátu ?7 III.

Zadní otočný monitor pro flexibilní snímání
Monitor LCD typu 3.0 s 1.03 miliony bodů, dotykovým panelem s praktickým otevíráním ze strany a poměrem stran 3:2 zajišťuje maximální svobodu pro umístění a kompozici pro snímání fotografií i videa.

Intuitivní dotykové ovládání
Během snímání je nyní možné ovládat funkce automatického ostření, například sledování dotykem. Společně s funkcí přibližování stažením prstů během přehrávání zajišťují intuitivnější ovládání.

Snaha o nulový dopad na životní prostředí
Společnost Sony se inspiruje krásami světa a snaží se chránit planetu Zemi a zároveň tvůrcům umožňovat tvorbu nádhernějších a kreativnějších snímků. Klademe si za cíl dosáhnout do roku 2050 nulového negativního dopadu činnosti skupiny Sony na životní prostředí, a proto zavádíme další řadu iniciativ.

OBSAH BALENÍ
Dobíjecí baterie, NP-FZ100, Napájecí adaptér AC, Napájecí kabel, Popruh přes rameno, Krytka těla, Krytka patice pro příslušenství, Očnice, Kabel USB-A na USB-C (USB 3.2), Sluneční clona na objektiv, Krytka objektivu, Zadní krytka objektivu

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.537
Výška (cm): 8.64
Šířka (cm): 13.10
Hloubka (cm): 7.89

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.809
Výška (cm): 16.90
Šířka (cm): 16.40
Hloubka (cm): 27.00
EAN: 4548736133785

Záruční doba: 24 měsíců

Bezzrcadlovka v setu s objektivem, Full-Frame CMOS snímač 33 Mpx, bajonet Sony E, video 4K (3840x2160)/60 fps, stabilizace objektivu, citlivost (ISO) až 51 200, elektronický hledáček, LCD 7,5 cm, Wi-Fi, hmotnost 0,573 kg

KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik

e-shop, internetový obchod,tvorba e-shopu
Provozovatel: Prodejny OK1, Ing.Ctirad Štaud, Náměstí Míru 79, 568 02 Svitavy

JavaScript musí být povolen