Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Internetové rádio s DAB+/CD Loewe Klang S3, šedé

LOWKLANGS3GKód:
4011880171366EAN:

Loewe (Elektronika)

Výrobce:
24 měsícůZáruka:
Na dotazDostupnost:
17 990  / ksBěžně s DPH:
14 867  / ksCena bez DPH:
17 989  / ksCena s DPH:
Recyklační poplatek s DPH:
Množství:
ks Hlídat zboží na pokles ceny
Internetové rádio s DAB+/CD Loewe Klang S3, šedé

Popis: Internetové rádio s DAB+/CD Loewe Klang S3, šedé

Přehr. média: CD mechanika; USB
Přehrávané formáty: MP3
Tuner: digitální DAB+
Vlnový rozsah: DAB+; FM
Výkon (W): 120
Hodiny: ANO
Budík: ANO
LCD displej: ANO
Typ rádia: přenosné
Doporučená kategorie: běžný uživatel
Internetové rádio: ANO
Rozšířená záruka: ne
Bluetooth: ANO
Sluchátkový výstup: NE
Napájení: síťové

Provedení výrobku: šedá barva

Inteligentní streamovací systémy Loewe klang poskytují všestranné potěšení z poslechu. S internetovým rádiem, podcasty a tunerem DAB+ inspirují křišťálově čistým zvukem. Více než 25 000 stanic v nabídce a možnost uložení až 10 000 oblíbených podkastů nabízí nekonečný proud zábavy.

? Plná rozmanitost digitální hudby díky streamování přes internet
? Smyslný zážitek z poslechu DAB+ a výkonný 120wattový zvuk
? Stylový doplněk obývacího pokoje
? Integrovaná jednotka CD

Elegantní zvuková klasika pro celou škálu hudby
Kompaktní internetové rádio Loewe klang s3 s hi-fi přijímačem, tunerem DAB+, přehráváním z USB-MP3, slotem na CD a celkovým hudebním výkonem 120 W vás nikdy nezklame, ať už posloucháte rádio z mezinárodních nebo místních stanic, streamujete hudební služby, přehráváte playlisty nebo posloucháte CD. Vynikající reproduktory WLAN a Bluetooth a nejnovější moderní technologie vytvářejí osobitý a podmanivý zvukový zážitek. Mimořádný design této luxusní zvukové klasiky navíc dokonale zapadá do luxusního obytného prostředí a inspiruje náročné milovníky hudby.

Kompletní digitální hudební nabídka díky internetovému streamování
Od podcastové pohádky pro děti před spaním přes relaxační hudbu po práci, playlist pro víkendové grilování až po místní zprávy ze vzdálené vlasti nebo salsovou hudbu z poslední dovolené ve Španělsku - rozmanitost zvuku s Loewe klang s3 je téměř neomezená. Sami si vyberete, na co máte chuť; jen internetové rádio a DAB+ tuner vám nabídnou 25 000 rozhlasových stanic z celého světa. Každou z nich lze naprogramovat individuálně a díky paměti oblíbených stanic se ke svým oblíbeným stanicím dostanete během okamžiku. Proč si neposlechnout svou oblíbenou hudbu v dokonalé zvukové kvalitě a neužít si tu nejlepší zábavu z 10 000 podcastů? Nebo streamujte hudbu ze služeb Amazon Music, Spotify, Deezer a mnoha dalších či přehrávejte playlisty ze svého chytrého telefonu a dalších kompatibilních zařízení prostřednictvím připojení Bluetooth přímo v přehrávači Loewe klang s3.

DAB+ a výkonný 120wattový zvuk
Mimořádná zvuková scéna, strhující dynamika a precizně reprodukovaný zvuk: internetové rádio Loewe klang s3 vás obklopí objemným hudebním a zvukovým zážitkem, který se dotkne vašich smyslů. Umožňuje to nejnovější generace tuneru DAB+ a kvalitní stereofonní reproduktory umístěné vpředu. Ať už se jedná o audioknihu, rozhlasové vysílání nebo streamování hudby, 120wattový hudební výkon zajišťuje působivý zvuk, který zaplní celou místnost, a také čistý, přirozený hlas v kvalitě pro každý poslech. Je to absolutní požitek pro uši náročných milovníků zvuku.

Integrovaná jednotka CD
Stereofonní systémy z 90. a 2000. let byly samozřejmě vždy vybaveny přehrávačem CD. Zabíraly však hodně místa a kvalita zvuku byla ve srovnání s dneškem spíše průměrná, přesto má starý dobrý kompaktní disk stále své místo na policích mnoha obývacích pokojů. Pokud si chcete vychutnat své tehdejší CD nebo i nové přírůstky ze současnosti v té nejlepší hi-fi kvalitě, budete rádi, že jste si vybrali Loewe klang s3 s integrovanou tenkou CD mechanikou. Podporuje všechny oblíbené formáty, jako jsou standardní CD, MP3 CD, CD-R a CD-RW. Rozšiřte rozmanitost hudby, kterou zažijete ve svých čtyřech stěnách, a ušetřete místo při poslechu svých CD.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 4.800
Výška (cm): 9.00
Šířka (cm): 16.00
Hloubka (cm): 46.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 6.760
Výška (cm): 16.10
Šířka (cm): 25.40
Hloubka (cm): 65.00
EAN: 4011880171366

Záruční doba: 24 měsíců

internetové rádio s DAB+ tunerem, výkon 120 W, WLAN, Bluetooth, USB, CD přehrávač, stylový doplněk obývacího pokoje

KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik

e-shop, internetový obchod,tvorba e-shopu
Provozovatel: Prodejny OK1, Ing.Ctirad Štaud, Náměstí Míru 79, 568 02 Svitavy

JavaScript musí být povolen