Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Robotická sekačka Gardena SILENO minimo 500

GDR1520232Kód:
4078500053174EAN:

Gardena

Výrobce:
24 měsícůZáruka:
Na dotazDostupnost:
19 610  / ksBěžně s DPH:
16 183  / ksCena bez DPH:
19 581  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 29  / ks (0,1%)
Recyklační poplatek s DPH:
Množství:
ks Hlídat zboží na pokles ceny
Robotická sekačka Gardena SILENO minimo 500

Popis: Robotická sekačka Gardena SILENO minimo 500

Velikost pozemku: menší pozemky cca 400 m2
Plocha: rovná
Typ pohonu sekačky: akumulátorový
Příkon/výkon (W):
Šíře záběru (cm):
Pohon:
Objem koše (l):
Elektrický startér:
Materiál šasi: plast
Počet akumulátorů: 1
Akumulátorový program:
Typ elektromotoru: uhlíkový
Možnost využití: hobby; poloprofesionální
Chytré funkce: NE
Typ sekačky: robotická
Nabíječka v balení: ANO

Robotická sekačka Gardena SILENO minimo 500

• Tichý, všestranný a inteligentní malý pomocník do zahrady - to je robotická sekačka GARDENA SILENO minimo 500 m2. Je ideální pro malé trávníky, kombinuje vysoký výkon a přesnost s pohodlným sekáním. Začněte! Zvedněte svůj chytrý telefon a pomocí aplikace GARDENA Bluetooth® zadejte velikost trávníku, požadované dny sečení a preferovaný čas zahájení. Aplikace GARDENA Bluetooth® vás intuitivně provede první instalací krok za krokem. Vaše robotická sekačka na trávu vytvoří plán a je připravena pracovat bez vyrušování.
• Vaši sekačku SILENO minimo můžete pohodlně ovládat přes Bluetooth® až ze vzdálenosti 10 m. Sekačka vypočítá optimální čas sekání trávy a aplikace GARDENA Bluetooth® pomocí plánovacího asistenta pomůže udržovat vaši zahradu v pořádku. Díky mimořádně tichému motoru má tato sekačka nejlepší nízkou hladinu hluku ve své třídě - pouhých 57 dB (A). A i přesto, že vaše robotická sekačka pracuje, vy i vaši sousedé můžete v klidu na zahradě odpočívat. Sofistikovaná funkce CorridorCut vede robotickou sekačku při sekání v úzkých prostorech a těsných rozích o šířce pouhých 60 centimetrů. CorridorCut dokonce šikovně naviguje vaši robotickou sekačku ze složitých slepých uliček. Robotická sekačka, vedená funkcí SensorControl, sama posoudí, jak často potřebuje váš trávník úpravu, a vyrazí ve správnou chvíli přesně podle frekvence v závislosti na růstu trávy. Váš chytrý malý pomocník seče trávu co nejefektivněji.
• SILENO minimo seče trávník samostatně bez ohledu na počasí, déšť nebo prudké slunce. Chytrá robotická sekačka zaregistruje, že je půda zamrzlá nebo je příliš mrazivo; pozastaví svůj program a počká, až mráz pomine. Ohraničující vodič označuje sekačce SILENO minimo plochu zahrady, kterou je třeba sekat. Podobně naváděcí drát spolehlivě a plně automaticky směruje robotickou sekačku do všech oblastí sečení. Sekačka nebude mít problémy s přejezdem v úzkých prostorech a dokonce ani se svahy nebo sklony až do 35 procent. Po ukončení práce se tento pracovitý robotický zahradník vrátí zpět do nabíjecí stanice, kde se dobije. Seká zcela samostatně a poskytuje vám více času soustředit se na práci, kterou máte na zahradě rádi. SILENO minimo lze snadno vyčistit zahradní hadicí – snadnější už to nemůže být.
• Užijte si čas na zahradě s robotickou sekačkou SILENO minimo, jen se pohodlně usaďte, odpočívejte a nechte malou robotickou sekačku vykonat těžkou práci za vás. Se sekačkou SILENO minimo bude Váš trávník vždy vypadat úžasně dobře udržovaný: inteligentní robotické sekačky. SILENO.

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 10.000
Výška (cm): 30.40
Šířka (cm): 49.50
Hloubka (cm): 59.50

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 10.000
Výška (cm): 30.40
Šířka (cm): 49.50
Hloubka (cm): 59.50
EAN: 4078500053174

Záruční doba: 24 měsíců

KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik

e-shop, internetový obchod,tvorba e-shopu
Provozovatel: Prodejny OK1, Ing.Ctirad Štaud, Náměstí Míru 79, 568 02 Svitavy

JavaScript musí být povolen