Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

CSC fotoaparát Sony ZV-E10 + 16-50

SONZVE10LBDIEUKód:
5013493418301EAN:

Sony

Výrobce:
24 měsícůZáruka:
Na dotazDostupnost:
22 490  / ksBěžně s DPH:
18 578  / ksCena bez DPH:
22 480  / ksCena s DPH:
10 Recyklační poplatek s DPH:
Množství:
ks Hlídat zboží na pokles ceny
CSC fotoaparát Sony ZV-E10 + 16-50

Popis: CSC fotoaparát Sony ZV-E10 + 16-50

Typ fotoaparátu : kompakt s výměnným objektivem
Retro design: NE
Doporučená kategorie: vloger; začátečník
Menu v CZ / SK jazyku: ANO
Materiál těla: kov
Rozlišení (foto) (Mpx): 24.2
Formát snímače: APS-C
Druh snímače: CMOS
Velikost snímače (CSC) (mm): 23,5 × 15,6
Formát záznamu foto: JPEG; RAW
Min. citlivost (ISO): 50
Max. citlivost (ISO): 51200
Bajonet: Sony E
Počet objektivů v setu: 1
Stabilizace objektivu: ANO
Stabilizace snímače: NE
Min. ohnisková vzdálenost (mm): 16
Max. ohnisková vzdálenost (mm): 50
Světelnost objektivu (f/): 3.5 – 5.6
Průměr závitu objektivu: 40.5
Sluneční clona v balení: NE
Nejmenší vzdálenost ostření (cm): 25
Samospoušť (min. prodleva) (s): 2
Interní blesk: NE
Externí blesk: ANO
Detekce obličeje: ANO
Kreativní režimy: ano
Pomocné světlo AF: NE
Vyvážení bílé: automatické
Kompenzace expozice +/-EV délka kroku: -5 až +5 EV v krocích po 1/3 nebo 1/2 EV
Typ hledáčku: bez hledáčku
Velikost LCD (cm): 7.6
Rozlišení LCD (px): 921600
Polohovatelný displej: ANO
Dotykový displej: ANO
Konektory: 3,5mm jack
Wi-Fi: ANO
Propojení Bluetooth: ANO
NFC: NE
Podpora přímého tisku: NE
GPS: NE
Max. rozlišení videa (px): 4K (3840 × 2160)
Hodnota fps: 30
Typ baterií: Li-Ion akumulátor
Vodotěsnost : NE
Výrobek Hmotnost (kg) (kg): 0,459
Barva: černá
Podpora paměťových karet: ANO
Podporované paměťové karty / typ karty: microSD; microSDHC; SD Card; SDHC (SD High-Capacity); SDXC (SD Extended-capacity)

Provedení výrobku: černá barva

Fotoaparát ZV-E10 + objektiv, určený kreativním vlogerům, kteří chtějí dosáhnout uměleckého dojmu, se postará o praktickou stránku tvorby videa. Vytvářejte úžasné vlogy a využijte možnost výměny objektivů, velký snímač APS-C, vestavěný směrový mikrofon se třemi vložkami a speciální funkce pro vlogování – pro jednoduše dosažitelný profesionální vzhled vlogu.

- Fotoaparát s výměnnými objektivy pro vlogování
- Velký snímač obrazu CMOS Exmor™ typu APS-C s rozlišením 24,2 megapixelu
- Součástí dodávky je směrový mikrofon se 3 vložkami a ochranou proti větru
- Funkce určené vlogerům – nastavení Product Showcase (Předvádění produktů), přepínač efektu Bokeh, tlačítko Still/Movie/S&Q
- Flexibilní možnosti připojení pro snadné sdílení

Široké a dynamické záběry
Se širokoúhlým objektivem snadno pořídíte dynamické záběry, na kterých vyniknete vy i místo, na kterém snímek selfie pořizujete. Zachyťte více z města nebo přírodního pozadí a dopřejte svým divákům zážitek, jako kdyby tam byli s vámi.

Zasouvací objektiv se zoomem a pohonem E PZ 16–50 mm F3.5–5.6 OSS (SELP1650)
Lehký zasouvací střední objektiv se zoomem je možné zmenšit až na 29,9 mm. Pohon zoomu zajišťuje plynulý, tichý a pohodlný chod.
- Výjimečně plynulý zoom s pohonem
- V zasunutém stavu kratší než 30 mm
- Vestavěný optický stabilizátor obrazu SteadyShot
- Asférické členy objektivů a sklo ED
- Ekvivalent ohniskové vzdálenosti 35 mm: 24–75 mm
- Rozměr: 64,7 mm x 29,9 mm / Hmotnost: 116 g

Rozšiřte možnosti svého vlogování s více než 60 objektivy
Díky nabídce objektivů Sony pro fotoaparát ZV-E10 můžete svým vlogům dodat nový rozměr. Společnost Sony nabízí přes šedesát objektivů – včetně modelů speciálně zkonstruovaných pro filmování. Můžete vybírat z jedinečné řady objektivů a odhalovat své schopnosti.

Ovládání rozmazání pozadí jedním dotykem
Už žádné komplikované ruční úpravy – efekt rozmazaného pozadí (bokeh) nyní zapnete nebo vypnete stisknutím jediného tlačítka. Profesionálně působící rozmazané pozadí, které převede pozornost na hlavní objekt, zapnete výběrem možnosti „Defocus“ (Rozostřit). Možnost „Clear“ (Zaostřit) pak zaostří na celou scénu.

Dramatické záběry se zpomaleným a zrychleným záznamem
Tlačítkem Still/Movie/S&Q na fotoaparátu ZV-E10 můžete snadno přepnout do režimu S&Q, ve kterém lze pořizovat zpomalené záběry s 4x nižší rychlostí, než v reálném čase. Nebo můžete nastavení změnit a vytvářet až 60x zrychlené záběry. Takhle prokreslené záběry v kvalitě Full HD lze vytvářet bez nutnosti následných úprav v počítači.
*Záznam zvuku není možný. Záznam videa ve formátu XAVC S vyžaduje kartu SDHC/SDXC třídy 10 nebo vyšší. Záznam rychlostí 100 Mb/s vyžaduje kartu UHS rychlostní třídy 3.

Ideální pro videorecenze výrobků
Zbavte se frustrace při natáčení videí s hodnocením výrobků. Pokud aktivujete nastavení Product Showcase (Předvádění produktů), bude fotoaparát rychle automaticky přeostřovat z vašeho obličeje na produkt, který podržíte před fotoaparátem, a nemusíte přitom ani kvůli zaostření zvedat ruku za produkt.

Přirozené odstíny pleti s plynulými přechody
Fotoaparát ZV-E10 zachytí i bez speciálního nastavení přirozené odstíny pleti. K dispozici je také efekt pro měkké tóny pleti, pro jemnější podání pleti. Efekt můžete podle potřeby vypnout nebo nastavit na nízkou, střední či vysokou intenzitu.

Vysoce kvalitní video i za pohybu
Systém stabilizace obrazu fotoaparátu ZV-E10 umožňuje natáčení neroztřesených, zřetelných videozáznamů i při chůzi. Mezi další funkce patří automatická expozice (AE) s prioritou obličeje, která zajistí automatické zesvětlení vašeho obličeje. Dokonce i za chůze automaticky detekuje váš obličej a upraví nastavení tak, aby byl jasně nasvícen i při přechodech z interiéru do exteriéru nebo ze světla do stínu.

Automatické přesné ostření
Bez jakéhokoli dalšího nastavování dokáže fotoaparát ZV-E10 automaticky sledovat váš obličej a oči a udržet je zaostřené bez přeostřování na jiné objekty. Když budete chtít někam přeostřit, stačí se jen dotknout monitoru LCD a fotoaparát začne sledovat požadovaný objekt pomocí sledování v reálném čase využívajícího umělou inteligenci.

Plynulá profesionální změna zaostření
U fotoaparátu ZV-E10 lze rychlost ostření přizpůsobovat tak, aby vyhovovala právě zamýšlenému účelu, a dosáhnout tak působivějšího vyznění. Fotoaparát umožňuje výběr ze sedmi různých rychlostí, od rychlého přechodu až po velice pozvolný. Ve videu níže najdete inspiraci k jeho použití.

Grip pro natáčení vlogů (lze dokoupit samostatně)
Volitelný grip GP-VPT2BT usnadňuje pořizování snímků selfie a snímání z různých úhlů. Při snímání můžete použít ovládací prvky na gripu a nemusíte hledat tlačítka na fotoaparátu. Můžete tak spustit záznam, nastavit zoom a přepínat efekt Bokeh na „Defocus“ (Rozostření pozadí) nebo „Clear“ (Zřetelné prokreslení).

Rozdíl v kvalitě je dán velkým snímačem
Předpokladem pro působivé snímky fotoaparátu ZV-E10 je obrazový snímač velikosti APS-C – stejný najdete i ve fotoaparátech pro natáčení profesionálních filmů. Dokáže proto zachytit daleko více světla a větší množství obrazových dat, ze kterých vznikají krásné snímky s evokujícími efekty bokeh.

Působivá videa v rozlišení 4K
K natáčení videí v rozlišení 4K stačí jen stisknout tlačítko MOVIE a snímač fotoaparátu ZV-E10 se postará o nádherné spektrum barevných odstínů. K dosažení maximálních detailů zaznamenává snímač 2,4násobek dat potřebných pro rozlišení 4K a ty pak komprimuje do konečného záznamu.

Čistý záznam v tlumeném osvětlení
I když snímáte ve slabě osvětleném prostředí, fotoaparát ZV-E10 vám zajistí snímky plné krásných detailů s minimálním šumem. To je možné díky velikému snímači fotoaparátu, který dokáže zachytit velké množství světla. Výsledkem jsou zřetelné a čisté snímky – a to i když snímáte v budově se slabým osvětlením nebo venku v noci.

Stvořen k čistému záznamu hlasu
S fotoaparátem ZV-E10 není zřetelný záznam hlasu žádný problém. Vestavěný směrový mikrofon se třemi vložkami je optimalizován pro záznam zvuku před fotoaparátem, takže zachytíte svůj hlas zřetelně i v davu.

Čistý záznam zvuku dokonce i venku ve větru
Fotoaparát ZV-E10 se dodává s ochranou proti větru, která snižuje šum působený větrem ve venkovním prostředí. Stačí jen nasadit ochranu proti větru a můžete se bez obav pustit do snímání – a ani není třeba nastavovat míru potlačení šumu.

Jednoduché připojení na dálku a vysoká kvalita obrazu
Fotoaparát ZV-E10 lze využívat jako nástroj k online komunikaci a kameru k živému streamování, přičemž můžete využít jeho velký snímač a vestavěný mikrofon.

Sdílejte videa v profesionální kvalitě na sociálních sítích ihned po jejich pořízení. Pomocí zdarma dostupné aplikace Imaging Edge Mobile™ můžete rychle odesílat svá videa i fotografie z fotoaparátu ZV-E10 do svého smartphonu.

Bezproblémové napájení
Při natáčení vlogů se již nemusíte bát o zdroj napájení – fotoaparát ZV-E10 je vybaven několika možnostmi napájení, které vám zajistí bezproblémové natáčení.
- Dostatek energie pro snímání venku
Baterie fotoaparátu ZV-E10 umožňuje až 125 minut nepřetržitého natáčení videa nebo pořízení až 440 fotografií, takže dlouhodobé venkovní snímání není problém.
- Externí napájení pro dlouhotrvající snímání
Fotoaparát také podporuje externí napájení prostřednictvím konektoru USB Type-C®, což ještě zvyšuje jeho flexibilitu. Můžete tak využít externí mobilní baterie (powerbanky) a prodloužit doby nahrávání.
- Možnost napájení AC, ideální pro živé streamování
Pokud máte přístup k napájení AC (z běžné elektrické sítě), můžete použít napájecí adaptér AC – například model AC-PW20AM (prodává se samostatně) – a nemusíte si dělat starosti, že se vám vybije baterie. To se hodí při živém streamování.

Doplňte umělecké efekty přímo ve fotoaparátu
Zvýrazněním či změnou barev můžete dosáhnout celé řady umělecky působících efektů. Stačí jen změnit nastavení kreativního stylu nebo si v režimech obrazových efektů vybrat některý ze sedmi různých vizuálních efektů.

Věrná videa v rozlišení 4K HDR pomocí HLG
Fotoaparát ZV-E10 umožňuje natáčet pomocí funkce HDR (vysokého dynamického rozsahu) videa v rozlišení 4K s věrnými, přirozenými barvami bez složitých postprodukčních úprav nebo změn gradace barev.
*Nastavte v nabídce fotoaparátu profil obrazu PP10.

Imaging Edge DesktopTM pro dálkové ovládání z počítače
Vylepšete své fotografie prostřednictvím počítačových aplikací Imaging Edge Desktop, se kterými můžete ovládat a sledovat živé snímání na obrazovce počítače i třídit a upravovat fotografie.

OBSAH BALENÍ:

Objektiv SELP1650
Dobíjecí baterie NP-FW50
Napájecí adaptér AC
Popruh přes rameno
Kabel USB-A na USB-C (USB 2.0)
Ochrana proti větru
Adaptér ochrany proti větru
Krytka objektivu
Kód napájení



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.343
Výška (cm): 6.42
Šířka (cm): 11.50
Hloubka (cm): 4.48

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.004
Výška (cm): 12.50
Šířka (cm): 15.20
Hloubka (cm): 18.00
EAN: 5013493418301

Záruční doba: 24 měsíců

Bezzrcadlovka v setu s objektivem, APS-C Exmor CMOS snímač 24,2 Mpx, bajonet Sony E, video 4K (3840x2160)/30 fps, stabilizace objektivu, citlivost (ISO) až 51 200, LCD 7,6 cm dotykový polohovatelný displej, Wi-Fi, hmotnost 0,459 kg

KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik

e-shop, internetový obchod,tvorba e-shopu
Provozovatel: Prodejny OK1, Ing.Ctirad Štaud, Náměstí Míru 79, 568 02 Svitavy

JavaScript musí být povolen